+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 20 травня 2021

Захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії зі спеціальності 205 Лісове господарство

     18 травня 2021 року  відбулось засідання спеціалізованої вченої ради ДФ 74.844.006 Уманського національного університету садівництва з правом прийняття до розгляду та проведення разового захисту дисертації Шпак Ніни Петрівни на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 20 Аграрні науки та продовольство зі спеціальності 205 Лісове господарство відповідно до наказу МОН України за № 342 від 19.03.2021 р.

     Тема дисертаційної роботи: «Лісівничо-екологічні особливості поширення та поновлення береки лікарської (Sorbus torminalis L. Crants) в насадженнях Південно-Подільського Лісостепу України». Науковий керівник – Шлапак Володимир Петрович, доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри лісового господарства Уманського національного університету садівництва.

     Після зачитування доповіді та відповіді на усі питання і зауваження, проходило обговорення змісту дисертації. В кінці засідання, за результатами таємного голосування члени спеціалізованої вченої ради прийняли рішення про присудження Шпак Ніні Петрівні ступеня доктора філософії зі спеціальності 205 Лісове господарство.

     Вітаємо Ніну Петрівну з успішним захистом дисертації та бажаємо їй подальших кар’єрних успіхів!

 

Світлана Адаменко

викладач кафедри лісового господарства