+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 26 квітня 2024

«Український едем»

     Колектив кафедри лісового господарства у погожий весняний день, а саме 9 квітня, коли сяяло сонечко та була привітна погода відвідали «Український Едем», що знаходиться в с. Роги Уманського району за запрошенням колекціонера Дорошенка Сергія Івановича. Там викладачі та співробітники мали змогу познайомитися з різноманітними декоративними рослинами, що представлені в його приватному ботанічному саду. А також провести заготівлю живців деревних та кущових рослин, з метою подальшого вирощування на базі університету.

     Окрім того Сергій Іванович люб’язно провів ознайомчу екскурсію своїм музеєм. Де всі ознайомилися з чудовою колекцією різних природних мінералів, мушель, зоологічними експонатами тощо. В експозиції також зібрана значна кількість предметів побуту починаючи ще з позаминулого століття.

     По завершенню відвідування «Українського Едему» прозвучала пропозиція приїхати сюди ще раз разом зі студентами факультету лісового і садово-паркового господарства. Такі екскурсії сприяють розвитку як професійного бачення майбутніх спеціалістів, так і розширення кругозору української молоді.