+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 23 квітня 2021

Секційне засідання у рамках проведення Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва Корабльова Іполіта Івановича

22 квітня на кафедрі лісового господарства відбулося секційне засідання у рамках проведення Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 150-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі бджільництва Корабльова Іполіта Івановича.

У секційному засіданні прийняли участь студенти, Уманського НУС, які навчаються за ОП «Лісове господарство»  на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях вищої освіти та викладачі кафедри лісового господарства.

Всього на засіданні секції було розглянуто 14 наукових тем, присвячених актуальним проблемам лісового господарства України. Серед них варто відмітити, досить цікаві доповіді які озвучили студенти: 41-лг група Дубовий Я.О. та Панченко Є.О. (керівник - канд. с.-г. наук, Олександр Баюра), 21-лг група Ляховський М.Ю. (керівник - канд. с.-г. наук, Сергій Коваль), 12-млг група Кириленко Є.В. (керівник - канд. с.-г. наук, Світлана Масловата).  Доповіді інших учасників були не менш змістовними та цікавими, а тому викликали жваве обговорення.

Після підведення підсумків роботи секційного засідання було відзначено високий науковий рівень представлених доповідей, а також актуальність дискусій з проблем, що були заслухані.

Дякуємо всім студентам, які взяли участь в роботі конференції.

 

Керівник наукового гуртка 

кафедри лісового господарства

канд. с.-г. наук, Ірина Іващенко