+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 07 листопада 2019

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В ТЕТІЇВСЬКОМУ РАЙОНІ

   У рамках виконання плану заходів із профорієнтаційної роботи, викладачі Уманського національного університету садівництва Олександр Баюра та Ігор Крикунов, 5 жовтня 2019 року відвідали загальноосвітні школи міста Тетіїв та Тетіївського району. Представники університету розповідали про основні переваги навчання у даному Вузі.

     Майбутніх абітурієнтів було ознайомлено із переліком факультетів і спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання, де постійно впроваджуються інноваційні технології, функціонує сучасне лабораторне оснащення, працює висококваліфікований професорсько-викладацький склад.  Школярам розповідали про інфраструктуру студентського містечка, можливість військової підготовки на базі університету, перспективи закордонного стажування та можливості участі у спортивному, творчому, художньо-культурному житті Уманського НУС.

      Представники університету проінформували про те, що по закінченню курсів підготовки до ЗНО-2020 випускникам курсів видаються сертифікати, які засвідчують право на пільги при вступі до Уманського НУС. Навчальний план курсів до ЗНО розрахований на 8 місяців і передбачає підготовку з таких навчальних дисциплін: української мови і літератури, математики, історії України, біології та географії. Абітурієнти обирають три або чотири предмети за власним вибором.

 

 

Олександр Баюра,

доцент кафедри лісового господарства