+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 22 лютого 2018

Основи лісового господарства для профільних загальноосвітніх шкіл

     

     Викладачами кафедри лісового господарства та інженерно-технічними працівниками Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства розроблено навчально-виробничу програму за спеціальністю «Основи лісового господарства». Програма рекомендована МОН України для 10–11 профільних класів загальноосвітніх навчальних закладів (наказ № 1407 від 13. 10. 2017 р.).

     Програмою профільного навчання за спеціалізацією «Основи лісового господарства» передбачено забезпечення загальноосвітньої підготовки учнів для свідомого подальшого професійного самовизначення. Вона спрямована на формування в учнів системи наукових знань про закономірності живої природи, умінь, що забезпечують використання знань у практичній діяльності та повсякденному житті для збереження й охорони навколишнього середовища, забезпечення створення умов для професійної самореалізації особистості старшокласника та є необхідними й достатніми дня продовження освіти в профільних вищих навчальних закладах.

     Програма рекомендується для загальноосвітніх шкіл, особливо, шкіл, що мають шкільні лісництва на базі державних лісових господарств.

Олександр Остапчук, доцент кафедри лісового госполарства