+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 18 листопада 2021

ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРОМ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ОП «205 ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО»

     18 листопада 2021 року на лекцію із дисципліни «Введення до майбутньої професії», був запрошений головний лісничий ДП «Лисянське лісове господарство» Марусіч Віталій Іванович, який також є стейкхолдером ОП «205-Молодший бакалавр»

     У ході бесіди Віталій Іванович  поділився власним досвідом ведення лісового господарства, розповів про специфіку практичної роботи в даній галузі. Він ознайомив студентів із особливостями професії лісника. Як наслідок, студенти та викладачі отримали багато позитивних вражень від спілкування, що свідчить про важливість і дієвість подібних заходів для підвищення розуміння майбутньої професії.

     Лекція вийшла насиченою та цікавою внаслідок вдалого поєднання теорії і практики. Також стейкхолдер обговорив зі студентами та викладачами акцентні особливості освітніх програм «Лісове господарство» для здобувачів першого (молодшого бакалаврського) рівня вищої освіти.

     На кінець зустрічі студенти змогли задати питання, які їх цікавили та отримали на них змістовні відповіді.

    Колектив кафедри лісового господарства Уманського НУС на чолі із завідувачем кафедри Шлапаком Володимиром Петровичем висловлює вдячність Марусічу Віталію Івановичу за плідну співпрацю.

Світлана Курка

доцент кафедри лісового господарства