+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 26 квітня 2024

ОБ’ЄДНАННІ НАУКОЮ

     26 квітня 2024 року, в рамках секційного засідання наукової студентської конференції, присвяченої 160 річчю від дня народження видатного науковця в галузі біологічних наук, професора Й. К. Пачоського та наукового семінару "Основи лісотипологічних досліджень в аспекті наближеного до природи лісівництва", здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри лісового господарства зібрались разом, щоб висвітлити та обговорити результати своїх наукових досліджень.

     У науковій зустрічі взяли участь 27 учасників. Тематика виступів була зосереджена довкола питань, які з різних позицій висвітлювали основні положення наближеного до природи лісівництва в умовах глобального потепління. Здобувачі вищої освіти мали можливість доповісти про результати своїх наукових досліджень, які вони здійснюють з метою написання випускних дипломних робіт.

     Завершилася зустріч обговоренням проблемних питань та підведенням підсумків. Важливим результатом наукового семінару стало те, що її учасники обмінялися цінною інформацією та досвідом, що є дуже важливою складовою на шляху наукового пізнання.

 

Ірина Іващенко,

доцент кафедри лісового господарства