+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 05 червня 2019

ЛЮДИНА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ДОБРА

     Сьогодні, кожен третій житель нашої планети має потребу у донорській крові. Донорська кров рятує життя й допомагає вилікуватися від важких хвороб, тому люди, які готові добровільно стати донорами крові, роблять благородний крок і гідні поваги. Саме тому, напередодні дня захисту дітей, за ініціативи голови Уманської міськрайонної організації Червоного Хреста України Валентини Чорної, відбулась щорічна благодійна акція «Людина починається з добра».

     Основною метою заходу була здача крові небайдужими людьми. Адже донорство завжди базувалося не тільки на потребах клінічної медицини, але й на моральних якостях: милосерді, гуманізму, доброті – «сьогодні я допомагаю, завтра мені допоможуть».

     Долучились до заходу й декан факультету лісового і садово-паркового господарства Уманського НУС Валентин Поліщук, заступник по організаційній роботі Ірина Удовенко та студенти Андрій Вдовенко, Назар Карита і Ярослав Дяконенко.

     Учасників акції нагородили грамотами за їхній донорський вклад та подякували за допомогу. Брати участь у даному заході вже стало традиційним для студентів та співробітників Уманського НУС, адже кожна крапля крові – це чиєсь врятоване життя!!!

Маргарита Мельник,

студентка факультету лісового і садово-паркового господарства