+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 31 жовтня 2019

КРАЩИЙ СТУДЕНТ ФАКУЛЬТЕТУ

     Щороку факультет лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва проводить конкурс «Кращий студент», метою якого є виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції.

     У цьому році факультет представляли: Юрій Нелепа, Михайло Ляховський, Анастасія Шкляр, Катерина Хільченко, Маргарита Мельник, Ігор Павліченко та Анастасія Курбатова.

     Визначення переможця у номінації «Кращий студент» проходив у вигляді культурно-масового заходу і складався з трьох етапів. Спочатку кожен учасник продемонстрував коротку відеопрезентацію, в якій розповів про себе. Наступним етапом був інтелектуальний конкурс, де кожен з претендентів показав свою  обізнаність в різних темах. На третьому конкурсі учасники продемонстрували таланти у вигляді презентацій своїх хобі, пісенних та танцювальних номерів.

     Після підрахунку балів, перемогу здобула студентка 31 зм групи Маргарита Мельник. Вітаємо переможницю та бажаємо їй нових звершень!

 

Світлана Адаменко,

викладач кафедри лісового господарства