+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 28 червня 2023

Захист кваліфікаційних робіт ОР Бакалавр спеціальності 205 - Лісове господарство

     27 та 28 червня 2023 р. на факультеті лісового і садово-паркового господарства Уманського національного університету садівництва відбувся захист кваліфікаційних робіт ОР Бакалавр освітньо-професійної програми «Лісове господарство» спеціальності 205 - Лісове господарство.

     Тематика кваліфікаційних робіт спрямована на висвітлення актуальних проблем та перспектив розвитку лісового господарства.

     Екзаменаційна комісія у складі кандидатів с-г. наук, доцента кафедри садово-паркового господарства Михайла ОСІПОВА (голова комісії), доцента кафедри лісового господарства Ірини КОЗАЧЕНКО, зав. кафедри садово-паркового господарства Юлії ВЕЛИЧКО та кандидата біол. наук, ст. викладача Світлани АДАМЕНКО відзначила високий рівень підготовки здобувачів, вільне володіння матеріалом, точні та змістовні відповіді на запитання екзаменаційної комісії.

     Вітаємо випускників з успішним проходженням важливого і завершального етапу навчання за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти! Бажаємо їм трудових здобутків та успіхів у подальшому навчанні!