+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 05 вересня 2016

Перший день на шляху до реалізації мрій.

     1 вересня є дуже важливим днем для першокурсників  на шляху реалізації своїх мрій. Адже це є першим днем назустріч майбутній омріяній професії. Колектив кафедри лісового господарства вітає першокурсників у своїх лавах. Любити ліс можна по-різному. Одним зручніше це робити з висоти міських багатоповерхівок, іншим - під час відпочинку та дозвілля на природі, комусь просто милуючись безмежними щедротами лісової скарбниці.  Для майбутніх фахівців лісової галуззі  ліс є більше ніж просто професія. Це спосіб життя, спосіб мислення і особливий світогляд тих, хто по-справжньому відданий цій благородній справі. 

     Святкові заходи розпочалися з першої лекції в новому навчальному році. Тема лекції: «Щоб у серці жила Батьківщина: до 25-річчя Незалежності України».

 Інтернет-посилання:  http://www.udau.edu.ua/ua/news/shhob-u-serczi-zhila-batkivshhina-do-25-richchya-nezalezhnosti-ukrayini.html

      На урочистій лінійці з словами привітань виступили ректор Уманського НУС Олени Непочатенко та голова ради студентського самоврядування Вікторія Уманчик.

      Інтернет посилання: http://www.udau.edu.ua/ua/news/pershij-dzvinok-prolunav-dlya-pershokursnikiv-umanskogo-nus.html

          Студенти групи 11-лг з куратором Оленою Марно-Куцою

    Тож, вітаємо першокурсників з цим святковим днем та бажаємо успіхів і натхнення на шляху до реалізації своїх мрій.

Олена Марно-Куца, викладач кафедри лісового господарства