+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 22 березня 2019

ПРОФОРІЄТАЦІЙНА РОБОТА В ШКОЛАХ М. ТЕТІЇВ ТА ТЕТІЇВСЬКОГО РАЙОНУ

     У рамках виконання плану заходів із профорієнтаційної роботи, викладачі Уманського національного університету садівництва Олександр Баюра та Ігор Крикунов, 19 березня 2019 року відвідали загальноосвітні школи міста Тетіїв та Тетіївського району. Представники університету наголошували на основних перевагах навчання у даному вузі.

     Майбутніх абітурієнтів було ознайомлено із переліком факультетів і спеціальностей, за якими оголошується прийом на навчання, де постійно впроваджуються інноваційні технології, функціонує сучасне лабораторне оснащення, працює висококваліфікований професорсько-викладацький склад.  Школярів було проінформовано про інфраструктуру студентського містечка, можливість військової підготовки на базі університету, перспективи закордонного стажування та можливості участі у спортивному, творчому, художньо-культурному житті Уманського НУС.

     Представники університету наголосили на тому, що по закінченню курсів підготовки до ЗНО-2019 слухачам видадуть сертифікат, який надасть додаткові бали при вступі до УНУС. 

 

 

Олександр Баюра,

доцент кафедри лісового господарства