+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 23 березня 2017

Попередній розгляд дисертаційної роботи Масловатої Світлани Андріївни на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук зі спеціальності 06.03.01 – лісові культури та фітомеліорація

      21 березня в 113 ауд.  відбулось засідання міжкафедрального наукового семінару «Лісове і садово паркове господарство». На засіданні було заслухано попередній розгляд дисертаційної роботи Масловатої Світлани Андріївни на тему: «Біоекологічні особливості видів та форм роду в’язових (Ulmus L.) у Правобережному Лісостепу України та їх використання в озелененні» на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук зі спеціальності 06.03.01 – лісові культури та фітомеліорація. Науковий керівник – доктор сільськогосподарських наук, професор Шлапак Володимир Петрович. Рецензенти: доктор сільськогосподарських наук, професор Балабак Анатолій Федорович, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Остапчук Олександр Степанович. 

      Після доповіді за результатами дисертаційних досліджень, були поставлені ряд запитань на які доповідач дала повні та вичерпні відповіді. Виступили рецензенти дисертаційної роботи, а також науковий керівник. На науковому семінарі були присутні професори, доценти, кандидати наук, аспіранти та студенти. Всі присутні відмітили високий  рівень наукової роботи та обізнаність здобувача у вирішенні поставлених задач.

      За результатами засідання було одноголосно ухвалено рекомендувати дисертаційну роботу для подання до розгляду у спеціалізовану вчену раду.