+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 30 листопада 2021

Навчально–практичний семінар «Крок у майбутнє: основи комунікації при працевлаштуванні»

     30 листопада 2021 року студенти факультету лісового і садово-паркового господарства  взяли участь у навчально–практичному семінарі з техніки пошуку роботи «Крок у майбутнє: основи комунікації при працевлаштуванні».

     Захід, що проходив в он-лайн режимі, був організований центром професійно–кар’єрної орієнтації та доуніверситетської  підготовки  спільно із  практичним психологом психологічної служби університету «Довіра» Валентиною Мазуренко.

     Валентина Мазуренко розповіла студентам як вигідно презентувати себе, свої знання, вміння, наголошуючи, що хвилювання все одно не уникнути, але його можна мінімізувати. Вона звернула увагу, що кожна співбесіда є різною, питання варіюються і єдиної правильної відповіді підібрати неможливо.

     Майбутні випускники дізналися про основні етапи проходження співбесіди, зрозуміли на яких ключових моментах варто акцентувати увагу, як правильно заявити про свої «сильні сторони», зменшити хвилювання тощо. Даний семінар був корисним, оскільки студенти в режимі діалогу отримати змістовні відповіді на свої запитання.