+38 (04744) 3-43-79
Меню
Остання редакція: 14 вересня 2017

Посвята першокурсників у студенти в Уманському НУС

             

        8 вересня 2017 року у Уманському національному університеті садівництва відбулися урочистості з нагоди початку нового 2017-2018 навчального року.

        О дев’ятій годині розпочалась виставка-презентації здобутків кафедри університету у тому числі кафедри лісового господарства.  На виставці були представлені наукові підручники, посібники, монографії, картини, та інші доробки викладачів кафедри.

        З початком нового навчального року привітала університетську спільноту ректор університету, доктор економічних наук, професор Олена Непочатенко.

        Олена Непочатенко наголосила, що в Уманському національному університеті садівництва завжди цінували творчих особистостей із цілісною системою національних цінностей, які спроможні творчо і незалежно мислити, та керуватися сумлінням у своїх вчинках.

        Ректор університету відзначила, що головним призначень організаційної роботи у ВУЗі є  формування справжнього українського громадянина, який готовий змінювати країну на краще.

        Також ректор університету подякувала батькам за виховання нового покоління громадян України, а професорсько-викладацькому складу – за самовіддану, відповідальну і високопрофесійну роботу.

         До вітальних слів долучилася заступниця міського голови м. Умань Жанна Лозінська; Герой України, заслужений діяч науки і техніки України, академік НААН України, секретар відділення аграрної економіки НААН України, доктор економічних наук, професор Петро Саблука; заступник голови Уманської районної ради Петро Бабкін.

       Із  благословенням на відмінне навчання та добрі справи до великої студентської родини звернувся настоятель Свято-Троїцької Української православної церкви протоієрей отець Олександр.

Після урочистостей з нагоди початку нового навчального року відбулася зустріч декана факультету та завідувачами кафедер зі студентами-першокурсниками та їх батьками.

Олена Марно-Куца, кандидат с.-г. наук, викладач кафедри лісового господарства